PpcProtect

SEO Оптимизация

SEO оптимизацията е най-устойчивият начин да издигнем Вашият сайт на челните позиции в Google. Така може да бъдете сигурни, че потенциалните клиенти ще Ви намерят, чрез органичен/безплатен трафик.


Органичния трафик ще повиши броя на посетителите, които ще се превърнат във Ваши клиенти.

Какви резултати да очаквате?

По-висок ранк при търсене

Вашият сайт ще се показва на по-предни позиции в търсачките по ключови думи, подходящи за бизнеса Ви.

По-голям органичен трафик

Търсейки Ви в търсачките, много повече потребители ще Ви намират. Органичния трафик не само ще повиши трафика Ви, но ще Ви спести и пари.

Трайни резултати

Добрата SEO оптимизация е много добра дългосрочна инвестиция, която ще Ви спести разходите за реклама във времето.

На какви ресурси разчитаме?

Освен голям набор от качествени линкове за вашият сайт, използваме най-добрите специализирани софтуери в сферата на SEO оптимизацията. Специализираните софтуери, които използваме струват хиляди и са едни от най-добрите на пазара. Това е една от причините зад качеството на нашите услуги.

Важен е крайният резултат!

Анализ и намиране на ключови думи

Проучването на ключовите думи е еквивалент на проучването на потенциалните клиенти при маркетинга. За да намерим правилните ключови думи е необходимо да анализираме потребителското поведение. Успехът в този процес, може значително да увеличи Вашия пазарен дял.

Анализ на уебсайт трафика

Ще анализираме поведението на посетителите във Вашия сайт, отговаряйки си на въпроси от типа - колко време прекарват на сайта, от къде идват, кои ваши страници посещават и други полезни статистики. Идеята е, че с наличието на този анализ, ще можем да оптимизираме потока на посетители и да манипулираме тяхното поведение.

Анализ на конкуренцията

За да имаме по-голяма яснота за пазара на Вашия бизнес, ще анализираме 5 от най-големите Ви конкурента. Ще проучим как подхождат към своята SEO оптимизация и стратегия за развитие на сайта си.


Крайният резултат, които искаме да постигнем - привличане на целевата аудитория и превръщането й в реални клиенти!

Защо да изберете нас?

Стремим се да оправдаем многократно парите, които клиента инвестира в SEO оптимизация. Целта ни е да подобрим позициите на нашите клиенти в търсачките, привличайки колкото се може повече качествен трафик.


Предлагайки качествената SEO оптимизация, ще успеем да повишим органичния трафик. Именно той ще увеличи броя на конверсиите в сайта Ви.


Направете запитване и ние ще направим безплатен SEO анализ на сайта Ви.

Не е това което търсите? В случай, че искате още сега голям трафик за Вашия сайт, може да разгледате услугите ни за реклама във Facebook и Google.

Виж повече
Изчерпан