PpcProtect

Контролирайте всичко.

Добавете нови страници, елементи и настройте сайта си лесно и бързо.

С конструктура на Монато имате пълен контрол.

14 дневен безплатен период

Добавяйте нови страници.

Създаването, редактирането и изтриването на страници никога не е било толкова лесно. Можете да добавите за секунди блог, портфолио, магазин и дори изкачащи прозорци. Редактирайте имената на страниците и ако желаете ограничете достъпа им с парола или само до регистрирани потребители. Имате пълен контрол върху своя сайт!

Настройте сайта си.

През настройките на сайта, може лесно да променяте цветовете, шрифтовете, хедъра, езика на сайта и дори може да покажете предупреждение за ползване на бисквитки. Задайте SEO информатия като заглавие на страницата и мета описание, която ще се показва в търсачките като google. Добавате бързо и лесно снимки и видеа през файловия мениджър и изградете желания от Вас сайт!


Добавете нови елементи

Монато Ви предлага пълния набор от елементи за да изградите сайт, който Вашите клиенти ще запомнят. Лесно и бързо провлачете и пуснете желания от вас елемент където пожелаете. Добавете текст, бутони, картинки, галерии, слайдъри, форми, социални мрежи дори видео и аудио и създайте желаният сайт за броени минути. Имате пълен контрол върху стилизирането им. Изберете големина, разположение, цветове, анимации и добавете линкове. 

Създайте своя сайт изгодно, качествено, лесно и бързо. Започнете сега!

Покажете на света колко сте страхотни.

Започнете сега напълно безплатно!

Виж повече
Изчерпан