PpcProtect

Други Услуги

Изработка на Лого

и рекламни материали

Логото е ключа към даден бизнес.

Доброто лого може да изгради чувство за доверие и качество. Съотвеното зле изглеждащото, може да постигне обратния ефект.

Разбирайки ценностите на нашите клиенти, постигаме съвършенство при изграждането на тяхната корпоративна идентичност.

Някои от компаниите, които ни се довериха:

Писане на съдържание

Случавало ли Ви се е да отворите сайт, в който съдържанието е зле структурирано и дори с грешки? Едва ли оставяте с добро впечетление за бизнеса. Това може би е момента, в който дори губите доверието си към тях. 


Много от фирмите допускат също голямата грешка да копират текст от други сайтове в интернет. Това довежда до дублирана информация, което никак не се харесва на Google.


Това са само някои от пропуските, които бизнесите допускат, защото не осъзнават колко важен е качественият текст. Важно е да знаете какво искате да кажете на Вашия клиент със съдържанието си, като целите да му го кажете по възможно най-добрия начин.


Текстът е комуникацията с посетителя. Вашата цел е посетителите да станат Ваши клиенти.

Превод на съдържание

Попадали ли сте на чуждестранен сайт, който е потресаващо преведен на Вашия език? Може би си мислите, че е превода е от Google Translator. В крайна сметка, това Ви довежда до изграждане на недоверие.


Всеки един език си има специфики. Именно затова е важно да възложите на професионален copywriter да си свърши работата.

Поддръжка социални мрежи

Да поддържаш социалните мрежи за бизнеса си не означава просто да публикуваш каквото ти падне във Facebook. Разбира се, не е забранено, но въпроса е какво ще постигнеш с този подход.


Социалните мрежи като Facebook са силен комуникационен канал, който изисква стратегия на развитие за да се постигне успех. Всяка една компания, която цели да се развива и да изгради онлайн общност е добре да се замисли, дали да не наеме специалист за тази цел.


Необходим е добър маркетолог, който знае как да ангажира феновете във Facebook.

Виж повече
Изчерпан