PpcProtect

Monato Блог

Всичко за бизнеса!

Защо се нуждаеш от уебсайт и как можеш да започнеш?

Учудващо, някои стартиращи и вече установени бизнеси все още 

нямат уебсайт. Между другото, имайки facebook страница, не означава че имаш уебсайт. Всъщност за предпочитане е да имаш и двете.

Така че, нека да разгледаме някои от причините, поради които би имал нужда от уебсайт.

Изграждане на лична марка

Една от най-големите причини да имаш свой собствен сайт е да изградиш и развиеш своя лична марка. До преди няколко години беше прието предимно голямите корпорации да притежават собствена марка. Но в днешно време със социалните медии, които дебнат на всеки ъгъл, не бива да се пренебрегва личната марка.

Покажи услугите си

Нека приемем реалността, ако искаш нови възможности, ще трябва да представиш своите услуги или продукти в най-добрата им светлина. Има редица сайтове тип “регистри”, в които можеш да публикуваш услугите си, но имайки собствен уебсайт идва с много предимства, като например възможността да се отделиш от останалите.

Харесай страницата ни във facebook, за да получаваш полезни статии. Понякога пускаме по някоя отстъпка от monato

Да бъдеш достъпен

Без значение от работното време, твоят уебсайт е винаги достъпен за съществуващи и потенциални клиенти. Освен това, хората очакват да имаш уебсайт. При липса на такъв, може би дори няма да знаят, че бизнеса ти съществува.

Да установиш доверие

Уебсайтът може да ти помогне да установиш доверие в своята област. Това е мястото, на което можеш да представиш своите бизнес партньори, препоръки от доволни клиенти, блог статии или видеа.

Да се справиш с конкуренцията

Да не разполагаш с уебсайт може да бъде подводен камък. Когато потециалните клиенти търсят в мрежата за услуги, които предлагаш, няма ли да е хубаво бизнеса ти да бъде включен в резултатите.

Подходящо място за изграждане на връзки

Остани свързан и помогни при изграждането на своята професионална мрежа. Уеб сайтовете са чудесни за създаване на нови фенове. Наличието на лесен начин за поддържане на връзка с феновете помага за разширяване на аудиторията и мрежата.

Спестяване на време и пари

Вярваш или не, да имаш свой собствен уебсайт, всъщност може да ти спести време и пари. Точно така! Поддържането на уеб сайт не винаги е скъпо, особено ако използваш услугите на www.monatopro.com


Идея: Когато използваш уеб сайта си като инструмент за продажби и маркетинг, бързо ще видиш как възвръщаемостта на инвестицията ще бъде по-голяма от другите опции за рекламиране.

Контрол над дизайна

Сайтовете от тип “регистри” имат своите предимства, но реално нямаш никакъв контрол върху дизайна на сайта си. Използвайки лесен и удобен уеб конструктур, с който можеш да изградиш своята идентичност, би помогнал при изграждането на своята лична марка.

Това не е Facebook, Instagram или Twitter!

Facebook, Instagram и Twitter са страхотни - и трябва да ги използваш в пълна степен - но не всички използват тези услуги. Понякога единственият начин да се свържеш с хора онлайн е собствен уебсайт.

За да придобиеш ново умение

Докато изучаването на ново умение може да изглежда последната причина да си направиш сайт, може и да не е така ако е забавен процес. Когато можеш да научиш нови неща, не само даваш “храна” на мозъка си, но и придобиваш ново умение.

Харесай страницата ни във facebook, за да получаваш полезни статии. Понякога пускаме по някоя отстъпка от monato

Вече знаеш защо би имал нужда от уебсайт и как можеш да започнеш. Разгледай платформата на www.monatopro.com и се забавлявай докато твориш.

0 Коментара

Добави Коментар

Виж повече
Изчерпан